Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · foto : Intensiv helg med Mazda Miata

Det blev en intensiv helg. I fredags hade vi styrelsemöte i FN-förbundet i Stockholm, där vi gick igenom handlingarna till kongressen i sommar. Många intressanta motioner att diskutera! Jag blev också intervjuad av valberedningen, eftersom jag är nominerad till omval.

Resten av helgen spenderades i farsans verkstad, där vi bytte tak på min Mazda mx-5 (Miata). Den gamla vinylsufletten var sliten och sprucken, så jag beställde en ny från England (www.mazmania.co.uk) gjord av mohair. Mycket fin! Det var väldigt pilligt, men slutresultatet blev fint. Bra kundservice och vettigt pris. En dvd följde med med instruktioner, men allt framgick inte. Vi fick problem med regnrännan längst bak och lite andra detaljer. Man får alltid räkna med att det tar dubbelt så lång tid som man tänkt. Och det var tur att farsan har många specialverktyg för att komma åt på trånga ställen.

image

image

image

image

Copyright Niklas Carlsson © 2013