Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · resa : Askmoln i Amsterdam

Nu är jag äntligen hemma igen, från min resa till Amsterdam. Jag skulle ha flugit hem kl 13.50 igår – men då kom askmolnet från vulkanen på Island. Så hela flygplatsen stängde all trafik fram till 14-tiden, vilket innebar totalt kaos resten av dagen. Mitt flyg blev inställt, och jag fick ställa mig i kö för att boka om. En helt galet lång kö, kan väl tilläggas. Flera tusen personer. Jag köade i ÅTTA timmar! Från kl 13 till kl 21. När jag äntligen kom fram blev jag inbokad på ett plan som skulle lyfta 21.25, så jag fick springa till gaten med allt bagage (incheckningen av bagage var redan stängd). Andfådd och varm kom jag fram, för att få veta att avgången blivit uppskjuten två timmar på grund av tekniska problem.

Hur som helst landade jag till slut i Linköping vid kl ett på natten. Därpå var det bara sätta sig i bilen och köra till Kalmar, så jag var hemma vid fyratiden imorse. Så idag är jag lite sliten, kan man säga.

Copyright Niklas Carlsson © 2013