Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · Alliansen : Socialdemokratisk dubbelmoral om LAS!

Tidningen Östran, med den högprofilerade socialdemokratiske ledarskribenten Peter Akinder, har länge ondgjort sig över alla försök att reformera lagen om anställningsskydd, LAS. Vi i Centerpartiet vill göra förändringar för att ge ungdomar en bättre möjlighet att komma in på arbetsmarknaden, och ge företagare möjlighet att behålla sin mest kompetenta personal vid uppsägningar. Detta har Östran angripit ofta och hårt.

Nu ska Östran själva säga upp personal, och vill göra undantag från LAS för att behålla personer med viktig kompetens… Återigen visar det sig att sossarna inte lever som de lär, och att de har god nytta av Allianspolitik och Centerpolitik.

Det är väl värt att påpeka att tidningen ägs av Socialdemokraterna och en rad fackförbund….

Lyssna på P4 Kalmars reportage här, eller läs om det här. Nu måste vi se till att sossarnas dubbelmoral exponeras!

Copyright Niklas Carlsson © 2013