Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · Centerpartiet : Slutspurten!

Idag har jag varit tjänstledig och ägnat mig åt kampanjen. Förmiddagen ägnades åt ett regnigt Nybro torg, med ett måttligt antal besökare. Däremot en hel del trevliga samtal. Därefter åkte jag vidare till Oskarshamn, där jag spenderade två timmar i deras galleria Flanaden tillsammans med lokala Centerpartister. Där fanns en hel del folk, och många intressanta samtal! Därefter en sväng förbi Lindsdal där jag delade ut C-posten i brevlådor, och sedan direkt vidare till Emmaboda, där jag var vid ICA och Konsum 16.30-18. Där pratade jag mycket med de lokala vänsterpartisterna, och fick dem att hålla med om att det mesta av Centerns politik är bra, till exempel fritt vårdval Europa, som deras egen toppkandidat Eva-Britt Svensson så ivrigt bekämpar.

Ikväll hämtade jag mat på restaurang Helené & Jörgens här i Kalmar, och jag och Erica hade en mysig hemmakväll med god mat, en bra film och ett glas vin. Imorgon är det återigen kampanj, jag och Centerpartiet ska stå utanför Citygross här i Kalmar 11-16. Under kvällen har jag och Anders Åkesson tänkt att promenera lite på stan och prata med folk.

Copyright Niklas Carlsson © 2013