Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · jobb : Uppryckning :-)

Vi sammanställde verksamhetsrapporten för Studentkåren igår. Jag skrev biten om media och påverkansarbete. Som en del i detta räknade jag hur många gånger Studentkåren förekommit i lokaltidningarna Barometern och Östran. Maj -07 till januari -08 förekom kåren i tidningarna ungefär en gång i månaden, och de flesta artiklar var negativa. Jag tillträdde som informatör i februari, och började arbeta mycket mer aktivt med mediahantering. Från februari till idag (3,5 månad) har vi haft 36 artiklar i dessa två tidningar, varav enbart tre negativa. Dessutom har vi synts i en del andra tidningar, samt i radio och tv.

Det är faktiskt en skaplig förbättring 🙂

Copyright Niklas Carlsson © 2013