Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · Centerpartiet : Centerns valkonvent!

I helgen deltog jag i Centerns valkonvent i Stockholm. Det var riktigt kul och intressant. Centerpartiet är redo som aldrig tidigare att axla regeringsmakten – vi har visioner, krafter, konkreta förslag och viljan att ta oss an ansvaret att leda landet. Centerpartiet är sannerligen moderniserat – bondeförbundet är historia. Det moderna Centerpartiet talar till både den trendige innerstadsmänniskan såväl som den nye lantbrukaren som arbetar med grön energi och hälsosam mat.

Maud var i sitt esse. Hennes tal var mycket bra, och även om hon själv kanske inte formulerat varje mening så märktes det att hon menade varje ord från djupet av sig själv – det var rakt och ärligt och framlagt med passion. Samtidigt som hon är en stark ledare är hon otroligt trevlig och ”en i gänget”. Hon minglar med oss, äter med oss, festar med oss, dansar med oss och skrattar med oss, som vem som helst av oss. Jag är glad att arbeta i ett parti med en sådan ledare och ett verkligt progressivt parti med starka visioner.

Vi avslutade konventet med att gå i Pride-paraden. Det var fantastiskt roligt. 35000 i tåget och 350 – 400 000 åskådare. En verklig folkfest!

Copyright Niklas Carlsson © 2013