Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · Okategoriserade : Förbannad
Jag blir så jävla förbannad. Idag kan man läsa en artikel på DN.se som börjar:
 
Den unga flickan tvingades föra in en brinnande cigarrett och en trädgren i underlivet. Allt filmades med mobiltelefon av en gäng killar som stod runt flickan och ropade ”hora” åt henne.”
 
Jag blir så jävla förbannad. Hur kan man förnedra en annan människa på det viset? Hur kan man vara så avtrubbad att man inte förstår vilken skada man gör? I samma mobiltelefon fanns också ett filmklipp av samma killgäng som misshandlar en förståndshandikappad man. Dessutom var det så att telefonen från början beslagtogs av polisen i samband med en annan utredning om grov brottslighet, och när telefonen undersöktes hittade man alltså dessa filmklipp. Jag är så jävla förbannad.
 
 
Copyright Niklas Carlsson © 2013