Jag kommer gärna till din skola, förening eller annan sammankomst för att föreläsa. Mina föreläsningar brukar vara ungefär en timme, men kan anpassas efter era önskemål.

Några av de ämnen jag föreläser om:

FN – världsorganisationen

Svenska FN-förbundet

På FN:s agenda

Post 2015-processen, vad som händer efter Millenniemålen

Kärnvapennedrustning

Aktuella konflikter i världen

Hur kan man få jobb inom FN-systemet?

Så funkar det – mina erfarenheter från förhandlingar i FN

Säkerhetspolitik i Sveriges närområde

Jag är också öppen för era önskemål inom dessa och närliggande ämnesområden.

Vid intresse kan jag även föreläsa om sociala medier, kuriosafrån antiken, mina bästa New York-tips, första världskrigets inverkan på nutiden, Rysslands historia m.m. Inom dessa (och en del andra) områden kan jag ge en god allmän överblick, utan att hävda någon expertis.

Oftast kan jag komma till er utan annan ersättning än för resa och uppehälle. Om ni har råd uppskattar jag också en ersättning för förlorad arbetsinkomst om jag behöver ta ledigt från mitt jobb för att komma till er.

niklas

Kontakta mig

[contact-form-7 id=”2975″ title=”Kontaktformulär 1″] [/contact-form-7]
Write a comment:

You must be logged in to post a comment.