Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · Okategoriserade : Länge, länge sedan sist

Ja, vad ska man säga? Det är snart ett år sedan jag skrev någonting här sist, och det har hänt en del. Världen har blivit sämre, helt klart. För mig personligen har det blivit bättre. Sedan 1 november 2015 arbetar jag som kommunikationschef på Länsförsäkringar Kalmar län – ett mycket roligt och utvecklande arbete, som också innebär att jag sitter i företagsledningen och får arbeta med bolagets strategiska planering. Jag hoppas kunna bidra till ökad samhällsnytta och ett mer hållbart Kalmar län, och har kommit en bit på vägen med det arbetet. En stor fördel med att arbeta i ett lokalt, kundägt bolag är att det inte finns något direkt vinstintresse och inga krav på vinstmaximering från aktieägare eller investerare. Allt arbete syftar till att ge våra kunder/ägare bästa möjliga tjänster inom vårt område. Det innebär också att vi har möjlighet att satsa långsiktigt på att bidra till ett bättre Kalmar län, det gynnar våra kunder och det gynnar bolaget.

Jag har också kommit igång ordentligt med löpningen, och sprang igår mitt första lopp i vuxen ålder. Det var Kalmarmilen, som jag klarade på 54.34. Målsättningen var att springa på under en timme, och det klarade jag med god marginal. När jag kom i mål kände jag mig ganska pigg, och kände att jag kunde ha hållt ett ännu högre tempo i löpningen. Så nästa gång hoppas jag kunna komma ner till 50 minuter. Jag som är van att springa ensam upplevde det som en lite märklig känsla att springa tillsammans med hundratals andra människor. Det peppade och gav energi, men man blev också lite instängd i klungan. Men det var roligt, och jag kommer springa fler lopp.

 

Halvvägs

Målgång!

Copyright Niklas Carlsson © 2013