Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · höst : Spännande tider

Det är spännande tider för mig just nu. Imorgon är första dagen på ett nytt jobb. Jag ska arbeta som kommunikationschef på Länsförsäkringar Kalmar län!

Länsförsäkringar är en mycket intressant arbetsgivare för mig, eftersom de har värderingar som ligger nära min egna. De är ett bolag i näringslivet, men är kundägt – allt överskott går tillbaka till kunderna, inte till aktieägare. Där finns dynamiken från näringslivet, men också allmännyttig verksamhet utan egoism. Det är ett företag som bryr sig om samhället och samhällsfrågor, och tar sådant som hållbar utveckling på allvar. Med låg sjukfrånvaro och låg personalomsättning kan man också utgå från att det är en bra arbetsgivare.

För min egen del ser jag fram emot utmanande och intressanta arbetsuppgifter, både för min egen avdelning och arbetet i företagsledningen. Det har inte funnits en samlad kommunikationsavdelning tidigare, så nu får jag chansen att skapa något nytt.

Hemsida: www.lfkalmar.se

 

Copyright Niklas Carlsson © 2013