Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · jobb : Lång arbetsdag

Idag blev det en lång arbetsdag, från sju på morgonen till sju på kvällen. Jag har haft huvudansvaret för den mässa vi anordnat på Linnéuniversitetet i Växjö, där företag och andra organisationer träffar studenterna. Över 70 utställare och ett par tusen besökare ledde till en mycket lyckad mässa, som överträffade förväntningarna. Kul! De flesta utställarna blev snabbt av med sitt informationsmaterial och sina giveaways, och intresset för deras erbjudanden var överväldigande. FN-förbundet värvade medlemmar, Hemvärnet rekryterade soldater, studentföreningarna erbjöd aktiviteter, fackförbunden fick nya medlemmar, Veckorevyn sålde prenumerationer, TicTac gav bort hundratals smakprov – etc etc. Vi anordnade även en föreläsning om studieteknik – hur man pluggar smartare – som blev helt fullsatt och vi fick tyvärr avvisa cirka 70 studenter som inte fick plats i salen. Vi beslutade därför på stående fot att köra en repris nästa vecka, så att fler får chansen att gå.

Sammantaget blev det en stor framgång, och det känns härligt att allt arbete vi lagt ner lönade sig. Imorgon kör vi mässan i Kalmar, och hoppas på framgång även där!

Copyright Niklas Carlsson © 2013