Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · Caesar : Golvjobb… och 1000 dagar

Ikväll har vi jobbat vidare med golvet, rensat alla springor. Imorgon hyr vi en golvslip på Bauhaus och slipar hela golvet, både i köket och i serveringsgången. Därefter blir det en vitpigmenterad panellack och avslutningsvis ett par lager matt lack. Vi har fått mängder av motstridiga råd och besked om hur vi bör behandla golvet från diverse experter. Inget verkar vara 100% bra, så nu fick vi helt enkelt bara bestämma oss för en metod. Eftersom det är ett kök är det bra med en lackad yta, även om det förtar träkänslan lite. Men jag tror det blir bra. På bilden inspekterar Caesar golvet, och verkar godkänna det.

image

Idag är det för övrigt 1000 dagar kvar till 2015, då millenniemålen ska vara uppfyllda. Än finns det mycket kvar att göra innan vi är framme vid målet… Läs mer på 1000dagar.se!

Copyright Niklas Carlsson © 2013