Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · FN : Hela världen i ett rum

Är på distriktsordförandekonferens med FN-förbundet. Mycket intressanta diskussioner om allt från föreningsdemokrati till blodsmineralerna från Kongo som vi har i våra datorer och smartphones. Timme efter timme passerar med samtalsämnen som täcker in hela världen, dess problem och möjligheter.

Vi har också tittat på FN-förbundets nya och mycket bra webtjänst www.världskoll.se där man kan få massor av intressant fakta om länder i världen på ett mycket pedagogiskt och ofta roligt vis. Gå in och testa! Grunden för sajten är att visa en rättvis bild av utvecklingen i världen, som faktiskt ofta är mer positiv än vi tror. Visste du att nästan 8 av 10 barn i länderna söder om Sahara får lära sig läsa och skriva?

– Skrivet i BlogPress för iPad

Copyright Niklas Carlsson © 2013