Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · foto : Tacksam konst

image

image

På universitetsbiblioteket i Kalmar står idag detta bord, där man uppmanas att skriva vad man är tacksam för på ett vykort. Det är ett projekt av konstnären Agneta Strindinger (www.agnetastrindinger.com, det är hon som sitter vid bordet på den nedersta bilden), och ska resultera i ett vernissage i Malmö senare i höst. Vykorten ställs ut, och senare skickas de tillbaka till den som skrev det, som en påminnelse om allt man har att vara tacksam för.

Jag tycker det är ett fint projekt, det är så många människor som glömmer allt det positiva de har, och istället fokuserar sin energi på negativa småsaker. Det här får folk att tänka till!

Copyright Niklas Carlsson © 2013