Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · android : SonyEricsson uppdaterar Xperia-telefonerna

Till glädje för oss alla som har en nyare SonyEricsson Xperia-telefon (själv har jag en Xperia Arc) så meddelas idag på deras produktblogg att de under oktober kommer uppdatera alla Xperia från 2011 till Android Gingerbread 2.3.4! SE har verkligen skärpt till sig vad gäller uppdateringar, och är nu en av de ledande tillverkarna av Androidtelefoner. Det är riktigt kul för oss nördar 🙂

Swedroid skriver:

Till den största nyheten i Gingerbread 2.3.4 hör videosamtal genom Google Talk. Utöver detta introducerar Sony Ericsson USB On-the-Go-stöd för anslutning av möss, tangentbord, spelkontroller, USB-minnen etc. samt stöd för företagets LiveDock Multimedia Station. Vidare uppdateras kamera-mjukvaran med en funktion för att ta 3D-panorama-bilder och likaså förbättras Facebook Inside Xperia med nya funktioner.

SonyEricsson har också släppt en video som visar många av nyheterna:

 

Att kunna koppla in mus, tangentbord, handkontroller och extern USB-lagring är riktigt schysst! Panoramabilder (i 3D) är inte heller fel.

SE-first.com visar lite mer av att använda mus och tangentbord:

Kul! Jag ser fram emot den här uppdateringen.

Copyright Niklas Carlsson © 2013