Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · foto : Bin Ladens död

image

image

Den här morgonen möttes vi av nyheten om bin Ladens död. Morgonnyheterna här i USA domineras givetvis av detta, men rapporterar lite olika. De flesta är glada men någorlunda sakliga. Fox är inte sakliga, de riktigt gottar sig i detta. Jag tycker det är bra att han inte kan hota och skada fler människor, men det känns ändå inte bra att lyssna på Fox nyhetsankare. All död är tragisk, och detta är inget annat än ännu ett sorgligt kapitel i historien om USA, bin Laden och terrorn. Kanske kan USA och världen lägga detta bakom sig och satsa på samarbete och positiva utbyten istället.
Jag tycker Obamas tal var bra, balanserat men kraftfullt.

Copyright Niklas Carlsson © 2013