Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · demokrati : Vårt första utrikesfika!

Ikväll hade vi premiär för vår utrikesfika, som vi anordnar genom FN-föreningen här i Kalmar. Tanken är att under avspända former träffas och prata om aktuella händelser i världspolitiken. Både medlemmar och icke-medlemmar är varmt välkomna.

Första träffen blev en succé, vi var tretton engagerade personer i alla åldrar som träffades på Alexis café. Efter en försiktig start kom samtalet igång ordentligt, och olika perspektiv och tankar bollades och debatterades. Bland annat pratade vi om det som händer i Libyen, om det är rätt att skänka pengar till Japan eller inte, om medias roll i politiken, om FN är bra eller inte och mycket annat. Det var väldigt kul och givande. Nu ser jag fram emot nästa träff om två veckor!

Om du är intresserad är du välkommen till Alexis café i Kalmar onsdag 13 april kl 17.30.

– Skrivet i BlogPress för iPad

Copyright Niklas Carlsson © 2013