Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · årsmöte : ELDR-kongress i Helsingfors

Jag är just nu på det Europeiska Liberala Partiets (ELDR) kongress i Helsingfors, med några hundra liberala politiker från hela EU. Mycket intressant, spännande möten. Just nu sitter jag och jobbar med att kommentera två resolutioner, en om Afghanistan och en om Turkiet. De nordiska delegationerna ställer sig förhoppningsvis gemensamt bakom mina ändringsförslag, och sedan blir det spännande när det är dags för omröstning.

Här är en bild från igår kväll, då vi deltog i en mottagning på stadshuset. Borgmästaren håller precis ett tal.

Kom i säng vid halv tolv, och var sedan uppe och började arbeta vid halv sex imorse…

The post is brought to you by lekhonee v0.7

Copyright Niklas Carlsson © 2013