Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · foto : Vackra vyer i Schweiz och Italien

image

image

image

Här är tre bilder från tre fantastiska platser jag sett senaste dygnet. Den färggranna sjön är Caumasee i Flims i Alperna, otroligt vacker plats. Bilden där bilen är med är från en rastplats längs vägen upp mot San Bernardinopasset i Schweiz, när jag körde ner till Italien. Den tredje bilden är en vy över Monterosso, en by som ingår i Cinque Terre, fem byar längs italienska kusten som tillsammans är ett Världsarvsområde.

Jag sover en natt till i Verazze, och imorgon åker jag till Schweiz igen, västra delen. Där bor jag i alpbyn Saas-fee en natt, innan jag åker vidare till ELDR-kongressen i Helsingfors.

(det är inte bästa kvalitén på bilderna, men jag har inte möjlighet att ladda upp högupplösta bilder nu)

Bloggat från mobilen via WordPress för Android

Copyright Niklas Carlsson © 2013