Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · foto : Schweiz

image

Efter en tågresa till Kastrup och en flygresa till Zurich kom jag till ett molnigt Schweiz, som trots dålig sikt bjuder på fantastiska vyer när molnen spricker upp. Här stannade jag vid en sjö, söker molnen stod lågt över bergen. Vackert ändå!

Nu sitter jag på ett hotell i byn Flims i Alperna, och har ätit en fyrarätters middag, bland annat lokalt vildsvin. Imorgon åker jag vidare till italienska rivieran, där jag ska stanna två nätter, och därefter återvänder jag till Alperna i Schweiz en natt, men längre västerut än nu. Tyvärr hinner jag inte vandra i bergen. Vilket i och för sig kanske inte vore så roligt om sikten är dålig.

Nu alla jag snart lägga mig, och försöka komma upp tidigt imorgon så jag kan ta god tid pop mig när jag kör de 40 milen imorgon, stanna och titta, njuta.

Bloggat från mobilen via WordPress för Android

Copyright Niklas Carlsson © 2013