Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · Centerpartiet : Den lugna veckan blir inte så lugn

image Nästa vecka hade jag tänkt att ta mig en liten lugn semester, för att varva ner efter valrörelsens intensiva arbete. Jag bokade en flygresa till Zürich, och en (bränslesnål) hyrbil. Fyra dagar i Alperna och norra Italien, lugnt och stilla för mig själv. Två nätter uppe i bergen, och två nätter nere på Italienska rivieran. Lördag-onsdag.

Men så fick jag förra veckan frågan om jag vill åka som representant för Centerpartiets till Europeiska liberala partiets (ELDR) kongress i Helsingfors? Givetvis vill jag det. Så det blir ombokning av flyget, så från Zürich flyger jag direkt till Helsingfors. Onsdag-fredag.

Därefter är det eftervalskonferens med Centerpartiet i Stockholm. Fredag-lördag. Så direkt från Helsingfors till Stockholm.

Mina fyra lugna dagar i alperna och på stranden känns inte så lugna längre. Jag förstår dessutom inte hur jag ska kunna få med all packning jag behöver. Men det ordnar sig! Jag klagar givetvis inte, det är ett stort privilegium att få göra sådant här, men det är mest stressen jag invänder mot.

Copyright Niklas Carlsson © 2013