Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · demokrati : Det är något märkligt med MP i Kalmar…

Under valrörelsen uppmärksammades att Miljöpartiets Jimmy Svensson (Kalmar) poserade i vit makt-tröja på sin kampanjsida på www.valpejl.se. Efter en kritikstorm ändrade han sin bild, och kom med lama ursäkter. Mycket märkligt.

Idag kan man läsa i Barometern att Miljöpartiets landstingsråd Ann Hellenborg (Kalmar) hyllar Sverigedemokraterna på sin blogg. Jag har tyvärr inte lyckats hitta blogginlägget, så jag antar att hon tagit bort det illa kvickt när hon kritiserades i tidningen. Hon försöker ursäkta sig med att det var ironiskt, men det är bara dumheter – det finns inte en antydan till ironi i det hon skriver.

Inget av detta är vansinnigt uppseendeväckande, men visst är det lite märkligt. Har MP i Kalmar fått en brun nyans?

Copyright Niklas Carlsson © 2013