Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · Alliansen : Rösta – och rösta på Centerpartiet i Alliansen!

Om ett dygn vet vi hur valresultatet blev – då vet vi om Sverige ska fortsätta framåt, eller gå bakåt med en röd politik.

Ska vi satsa på att människor ska kunna få komma tillbaka i arbete när de har arbetsförmåga, eller ska vi gå tillbaka till den socialdemokratiska modellen då människor förtidspensionerades trots att de kunde arbeta? Då fick de veta att de var värdelösa, och skuffades undan in i bidragssystemen. Är man allvarligt sjuk ska man vara sjukskriven – men kan man arbeta ska man få hjälp att komma tillbaka i arbete.

Ska vi satsa på en miljöpolitik som gör det enkelt, roligt och lönsamt att vara miljövänlig, som vi i Centerpartiet vill? Eller ska vi straffa människor på landsbygden som Miljöpartiet vill? Ska vi se till att miljöbranschen blir en stor och lönsam industri i Sverige, eller ska vi använda piskor för att få människor att bli miljövänliga? Tror du på en grön utveckling som samtidigt ser till människan, då ska du rösta på Centerpartiet.

Ska Sverige nå jämlikhet mellan kvinnor och män genom att se till att de branscher som domineras av kvinnor också får vara lönsamma, eller ska kvinnor även i fortsättningen vara fastlåsta i låglönejobb med endast en arbetsgivare (staten)? Varför tycker de rödgröna att det är så fult att också kvinnor får tjäna pengar? Rösta på Centerpartiet om du vill att alla ska få möjligheten att arbeta sig till framgång, oavsett kön!

Ska vi ha mer frihet, eller mer ofrihet? Ska vi ha sunda statsfinanser eller ofinansierade satsningar? Ska vi ha en regering som är stabil och håller ihop, eller en instabil regering som inte kan komma överens? Alliansen är vår garant för mer frihet, sunda statsfinanser och en stabil majoritetsregering. Centerpartiet är alliansens företagsamma och gröna röst, som brinner för tillväxt i hela landet!

Här är tre argument från Maud Olofsson, lyssna en minut:

 

Har du ännu inte bestämt dig hur du ska rösta på söndag? Är du intresserad av Centerpartiet, men vill veta mer? Ring och prata med oss eller skicka ett mail.

Telefon: 08-617 38 88 (Fre: -22:30, Lör-Sön 10-18)

E-post: info@centerpartiet.se

 

Så här ser Centerpartiets vision av Sverige är 2020 ut, klicka här!

Läs mer: Aftonbladet, SvD, Expressen

Copyright Niklas Carlsson © 2013