Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · Alliansen : Kampanjdag i Malmö

En mycket bra kampanjdag i Malmö! Jag har stått på tågstationen, pratat med väljare och delat ut information. Det har gått åt hundratals broschyrer, böcker, karameller och annat material. Mycket positivt – de flesta är nyfikna och glada. Jag har lyckats övertyga en rad osäkra väljare om att lägga sin röst på Centerpartiet och en fortsatt Alliansregering. Glädjande nog har jag också omvänt ett par väljare som tänkte rösta på Sverigedemokraterna. Som tur är inser de flesta, när man diskuterar saken, att alliansens integrationspolitik är betydligt bättre än Sd:s svartvita vi-och-dom-tänkande. Dessutom förstår nästan alla att deras politik är oerhört tunn på alla andra områden, och att deras budgetförslag skulle vara en ekonomisk katastrof med ett hål på 59 miljarder. Tycker man om Sverige ska man inte rösta på Sd, man ska rösta på en stark majoritetsregering med Alliansen!

Ikväll tittade jag på slutdebatten i SVT, där Maud Olofsson gjorde en mycket bra insats – hennes slutanförande var lysande!

image

image

Copyright Niklas Carlsson © 2013