Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · Almedalen : Maud Olofssons tal i Almedalen 2010

Maud höll ett riktigt bra tal i Almedalen igår, ett tal som hyllats av journalister, åhörare och retorikexperter. Hon talade personligt och engagerat om frihet, jobb, miljö och jämlikhet. Hon visade på skillnaden mellan de rödgröna och Alliansen, där oppositionens ökade statlighet står mot Alliansens ökade frihet. Maud var i toppform och var både rolig och allvarlig. Hela Almedalsparken var packad med folk och vädret var också på Centerpartiets sida!

Här kan du se talet via SVT:

 

Maud Olofsson glad

IMG_7364 

IMG_7402

Läs mer om talet på SvD, DN

Du kan se mina bilder från talet och Almedalsveckan på http://www.flickr.com/photos/centerpartiet/

Copyright Niklas Carlsson © 2013