Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · resa : Sitter fast i Amsterdam

Idag svepte askmolnet från vulkanen på Island in över Nederländerna – samma dag som jag ska flyga hem. Så nu vet jag inte riktigt hur det ska gå. Jag bokade biljetten genom en resebyrå på nätet och flyger med KLM. På resebyråns hemsida står det:

4. Jag är ute och reser och mitt returflyg är inställt, vad gör jag?

Svar: Du behöver då hålla dig uppdaterad via ditt flygbolags lokala representant, flygbolagens hemsidor och även via flygplatsernas webbplatser. En del information finns också att få via lokala nyhetsmedier.

Alltså menar de att jag i första hand ska hålla kontakten med flygbolaget KLM. På KLMs hemsida står det:

If you booked via a travel agent, we recommend you contact them directly.

Hmm…. Ingen vill ta ansvar.

Så vi får väl se om jag kommer hem idag eller får spendera natten på flygplatsen.

Copyright Niklas Carlsson © 2013