Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · Centerpartiet : Stort grattis till Therese!

Det har hänt spännande förändringar på Jordbruksdepartementet. Statssekreteraren Rolf Eriksson har gått vidare till en tjänst i Bryssel, och tidigare stabschefen Magnus Kindbom har tagit över tjänsten som statssekreterare (högste tjänsteman) på departementet. Ny stabschef är min vän Therese Nerlund, som sedan förra valet arbetat som pressekreterare hos jordbruksministern. Att hon nu blir stabschef är mycket imponerande. 29 år gammal får hon ett av de tyngsta jobben på departementet. Hon kommer göra ett mycket bra jobb, det är jag säker på. Ett stort grattis till Therese! Nu får vi alla kämpa på och se till att vi vinner valet, så hon får stanna på sin nya post.

Ett pressmeddelande om detta finns på departementets hemsida, se här.

Här är en bild på henne från förra veckan, då hon var med Eskil på landsbygdsturné i Kalmar län.

DSC07830

Copyright Niklas Carlsson © 2013