Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · Centerpartiet : Centerpartiet – för jobb och rättvisa!

Avdraget för hushållsnära tjänster är en succé, som genererat 11000 jobb och hjälper hundratusentals människor att få hjälp i vardagen. Reformen är dessutom självfinansierande, genom att en tidigare svart branch nu till stor del är vit – och betalar därmed moms och skatt. Inom oppositionen finns minst fem olika linjer om denna fråga; MP vill behålla avdraget en tid, Vänstern vill avskaffa det omedelbart, vissa sossar vill behålla det, vissa sossar vill behålla det i förändrad form, och en del sossar vill avskaffa det. Ingen kan ge klart besked. Centerpartiet är tydliga; vi vill behålla avdraget, och dessutom utöka det även till IT-tjänster. Avskaffas avdraget skickas tusentals personer tillbaka till arbetslösheten, och endast de rikaste kommer ha råd att köpa städhjälp. Det kommer öka klyftorna i samhället. En röst på Centerpartiet är en röst för jobb och rättvisa!

Igår debatterade Maud Olofsson detta med sossarna i SVTs Agenda, och sopade banan med sossen. Det är tydligt att det råder total förvirring kring RUT-avdraget inom vänsterkartellen. Titta på första kvarten av programmet: http://svtplay.se/t/103430/agenda (agenda 28/2).

Copyright Niklas Carlsson © 2013