Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · Alliansen : Maud utmanar MP på debatt om miljön, jobben och valfriheten

MP har lyckats bra med sin marknadsföring, ingen tvekan om den saken. Trots att de är ett parti i vänsterkartellen, som tror på skattehöjningar och piskor, tror många att de är ett liberalt parti. Trots att de inte levererade någon imponerande miljöpolitik när de hade inflytande över regeringen fram till 2006, och idag driver piskornas miljöpolitik tror många att de har en framstående miljöpolitik.

Det är dags att visa att Centerpartiet har Sveriges bästa miljöpolitik, som dessutom värnar jobben och valfriheten. Vi tror på människors drivkraft.

Maud har därför skickat ett brev till Miljöpartiet, med en utmaning till 10 debatter om miljö, jobb och valfrihet. Det är dags att miljöpartiet blir granskade för vad de är – ett vänsterparti. Du kan läsa inbjudan här! Centerpartiet är Alliansens gröna röst – och Sveriges bästa miljöparti!

Copyright Niklas Carlsson © 2013