Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · Kalmar : Svininfluensa?

Legat däckad sedan i torsdags, men börjar återhämta mig nu. Var till vårdcentralen i fredags, där läkaren menade att det kan vara svininfluensan. Så de körde upp en lång sticka i näsan för att ta ett prov till labbet, så jag ska förhoppningsvis få besked imorgon. Just nu går jag på Tamiflu i alla fall. Det är ganska många här i Kalmar som är sjuka nu, många på jobbet som är eller har varit sjukskrivna. Idag har jag i alla fall orkat sitta vid datorn en del, så jag passade på att formatera om hårddiskarna och göra en nyinstallation av Windows och allt.

För övrigt anser jag att Vattenfall kan göra betydligt mer för omställningen till mer hållbar energiproduktion.

Copyright Niklas Carlsson © 2013