Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · Kalmar : Ibland är en cigarr bara en cigarr

image

Igår kväll var jag och Erica på teater här i Kalmar, i vår vackra stadsteater vid Larmtorget. Det var Stockholms musikteater som var på besök med sin pjäs “Freuds Cigarr”. Jag visste inte mycket om den innan vi gick, det var en chansning – men vi blev båda positivt överraskade. Väldigt skickligt iscensattes Freud och hans utveckling, hur han analsyerade sig själv och Wiens hysteriska kvinnor. Och på ett väldigt underhållande och roligt vis, vi skrattade mycket.

Musiken var bra, om än inte överväldigande. Dock tillräckligt bra för att få oss båda att sjunga en hel del när vi kommit hem efteråt! Det var väl spenderade pengar, och ett bra sätt att spendera två timmar en fredagkväll. Vi avrundade sedan hemma med tapas och vin.

Copyright Niklas Carlsson © 2013