Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · citat : Förvirring

Ibland träffar man på förvirrade märkligheter, till exempel denna artikel på debattsajten newsmill;

Hur livet kommer att se ut på jorden efter 2012, när fotonströmmen ökat energierna på jorden, och Sverige ligger i tropikerna, vet jag inte mycket om. Men med stor energi, kommer ett stort ansvar. Kanske är det därför det står att de ödmjuka skall ärva paradiset, eftersom det är de som hjälps åt i tider av stor nöd, och därmed förtjänat den visdom som vänlighet leder till. De som får stor energi har alltid förtjänat den.

Jag tror att vi kommer att kunna styra över vädret genom att visualisera det så som vi vill ha det, och att alla kommer att ha en egen lite odling av grönsaker. Korna kommer gå ute fritt för alla att få mlölk av gratis, och får som går fritt. Jag tror att allt kommer vara gratis, och att vi byter av varandra med tjänster. Alla kommer arbeta med det de älskar och alla kommer älska olika saker, I ett upplyst samhälle smälter alla individuella drömmar samman i varje ledares mål. Alla vill samma sak, att leva!

Läs hela artikeln här.

Copyright Niklas Carlsson © 2013