Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · kärnvapen : Burma har kärnvapen inom fem år

Ekot har ikväll en artikel på sin hemsida, där man rapporterar om att Burma kan ha kärnvapen inom fem år. Burmas diktatur vill enligt artikeln utpressa omvärlden på samma sätt som Nordkorea. Kunskapen och tekniken får de från Nordkorea och Ryssland.

Vi, världens medborgare, måste på allvar sätta stopp för kärnvapenspridningen. Fortsätter det så här kommer varenda diktatur se till att skaffa sig detta fruktansvärda vapen. Står till exempel Sudan näst på tur?

Det är dessutom förjävligt att Ryssland bidrar till att länder som Burma kan utveckla kärnvapen.

Se till att skriva under uppropet Global Zero, se länk här i högerspalten!

Copyright Niklas Carlsson © 2013