Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · årsmöte : Kongressen igång

Svenska FN-förbundets kongress i Skövde är i full gång. Just nu står generalsekreteraren Bonian uppe på scenen och berättar om vår verksamhet de senaste tre åren, sedan förra kongressen. Vi har redan gått igenom revisionsberättelserna och vi i styrelsen har beviljats ansvarsfrihet. Dessutom har vi tillsammans med Carolina Klüft slagit rekord här på torget, då vi samlade in pengar till drygt 2900 skolmåltider till barn i fattiga länder på 30 sekunder! En film från detta kommer läggas ut på Youtube inom ett par dagar. Det är extra roligt att Carro verkligen brinner för FN-förbundet och internationella utvecklingsprojekt. Hon är med oss här hela dagen, och sitter till höger om mig och antecknar för fullt.

Nedan en bild på kongressdelegaterna. Dålig bild, jag tog den nu med den inbyggda webkameran.

Image_00006

Copyright Niklas Carlsson © 2013