Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · FN : FN-kongress i Skövde

Imorgon bär det av till Svenska FN-förbundets kongress, som hålls i Skövde den här gången. Det var tre år sedan sist, då jag valdes in i förbundsstyrelsen. Även denna gång är jag rekommenderad av valberedningen, vilket känns roligt och hedrande. Jag trivs bra med mitt uppdrag!

Till kongressen har jag tagit till ett lite annorlunda grepp; jag har motionerat om en kampanj mot kärnvapen, trots att jag sitter i styrelsen. Jag anser att det är viktigt att FN-förbundet driver opinionsbildning mot kärnvapen, och detta har ju aktualiserats än mer nu när Nordkorea återigen har provsprängt och situationen i Pakistan är så instabil.

Jag kommer blogga från kongressen, så kom hit till niklascarlsson.se för att se vad som händer!

Copyright Niklas Carlsson © 2013