Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · FN : Löprunda, frukost och fortsatt läsning av handlingar

Jag vaknade vid 2-tiden inatt och var pigg – kroppen är ju fortfarande inställd på svensk tid. Men jag lyckades somna om, och klev upp vid 6-tiden istället. Gick över till butiken på hörnet, som har öppet 24 timmar, och köpte mig en rostad bagel med cream cheese, en fruktsallad och en kopp te till frukost. Jag gillar fruktsalladerna som finns överallt här. CNN till frukosten på rummet, därefter en 5km löprunda till Central Park Zoo (i lätt regn). Nu ska jag läsa lite mer handlingar inför CSD – den svenska delegationen ska ha sitt första möte här på hotellet i eftermiddag. Men vid lunchtid ska jag gå på Sony Wonder Technology Lab och titta på den senaste tekniken.

Frukost

En demonstration på Dag Hammarskjöld Plaza utanför FN-skrapan. De vill att marijuana ska legaliseras. Man undrar ju vad Dag skulle tyckt om detta.

FN- skrapan.
Copyright Niklas Carlsson © 2013