Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · New York : Framme i New York

Äntligen framme i New York! Det var lite regnigt när jag kom, men sedan sprack molnen upp. Det blev buss in till Grand Central Station från Newark. På hotellet uppstod komplikationer då det visade sig att det inte var någon bokning gjord i mitt namn (regeringskansliet skulle sköta det). Som tur var hade de ett ledigt rum, så det ordnade sig. 14 nätter blir det här på Beekman Tower Hotel, granne med FN-skrapan.

Jag tog en dusch och träffade sedan Åsa, som flyttat hit. Vi tog en lunch på en Indisk restaurang på 53:e gatan.

Imorgon ska vi ha en första träff med den svenska delegationen till CSD här på hotellet; det ser jag fram emot.

Knappt halvfullt på planet. En effekt av finanskrisen?

Åsa och indiskt.

Utsikten från mitt fönster på 8:e våningen.
Copyright Niklas Carlsson © 2013