Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · New York : Hell’s Kitchen m.m.

Det ar otroligt varmt har i New York, ca 30 grader. Nar vi akte fran Sverige var det fem grader pa Arlanda. Det ar nastan for varmt, sa man inte orkar ga omkring sa mycket.

Igar var vi pa en loppmarknad i Hell’s Kitchen, som ligger lite vaster om Times Square. Det har varit ett fattigt omrade, men som har blivit hippt. Det syns dock fortfarande att det har varit fattigt. Det var valdigt roligt att ga pa loppisen, det fanns mycket konstiga saker. Till exempel var det mycket prylar fran 40-talet. Efter det gick vi pa en liten shoppinrunda, dar jag kopte ett par byxor, en skjorta och en troja. Efter en liten promenad i Chinatown gick vi hem och vilade, eftersom jag ar forkyld (det ar mycket battre nu). Kvallen spenderade vi i West Village, dar vi at supergoda sallader och drack varsin drink. Vi lade oss tidigt.

Idag ska vi nog ga pa Museum of Modern Art, MoMA, som vi fatt fribiljetter till av Brent och Lotta.

Copyright Niklas Carlsson © 2013