Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · löpning : Ny favorit :-)

Mina nya favoriter! Jag har köpt mig en iPod Nano 4gb och Nike+. Det är en liten sändare som man lägger i sin (Nike) löparsko, och en liten dosa man pluggar in i iPoden, och vips får man en träningscoach i lurarna, som håller koll på tid, distans, minuter per kilometer m.m. Tydligen är det inte en vanlig pedometer – den känner av fotens tryck, tiden till nästa steg och massa annat, och räknar ut hastigheten baserat på det. Enligt Nike har apparaten 92% tillförlitlighet direkt ur asken, och 97% om man kalibrerar den.

Sen laddar man upp sina resultat till nikeplus.com där man får snygga grafer över löpningarna, och kan kolla på andras löpning. Riktigt peppande! Kul grej, som uppmuntrar till motion.

Copyright Niklas Carlsson © 2013