Open/Close Menu
Vardagsbetraktelser, världspolitik och andra väsentligheter.
Home · Blog · hemma : Härligt
Idag efter jobbet var jag ganska seg, hade ingen ork att göra nånting alls egentligen. Men efter att ha suttit hemma och sunkat nån timme tvingade jag mig att gå ut på en promenad, med föreläsningarna om kinesisk historia i iPoden. Det var fantastiskt skönt när jag väl kom ut, och jag ville inte sluta gå. Så det blev en rejäl promenad på drygt 1,5 timme. Härligt! Bra kombination också, att komma ut och röra på sig samtidigt som jag lyssnar på intressanta och utvecklande föreläsningar.

Jag mår bra av den här temperaturen som det är ute nu, min kropp mår mycket bättre än under sommarens hetta. Runt 10 grader är idealiskt om jag bara lyssnar på vad kroppen säger. Däremot är det trist att det börjar bli så mörkt om morgonen, det är svårare att motivera sig att kliva ur sängen.

Copyright Niklas Carlsson © 2013